Recensies

Hallo mooie krullenbol, ik zou het heel erg fijn vinden om te weten wat jou ervaring is geweest bij top curls haircare. Schrijf hier jou recensie en welke workshop of dienst je hebt afgenomen. Alvast bedankt 

Reactie plaatsen

Reacties

Kimberley
7 maanden geleden

Ondanks dat ik mijn haar zelf al wel redelijk in model kon krijgen heb ik veel geleerd tijdens deze krullen workshop. De handige tips hoe ik mijn haar kon stylen komen tot nu toe elke dag van pas. Ook heb ik veel geleerd over producten. Ik heb een leuke avond gehad waar er alle tijd voor me werd genomen. Voor iedereen met krullen is deze workshop meer dan de moeite.

Deborah
8 maanden geleden

De workshop, hoe verzorg ik mijn krullen optimaal, was erg leuk maar vooral leerzaam. Denise kijkt naar wat voor een haar je hebt en stemt haar advies en eventuele producten daarop af. Ook wanneer je je eigen producten meeneemt, geeft zij daar advies over. Wat mij enorm heeft geholpen is de manier waarop je de mooiste krullen in je haar krijgt en omdat je dit zelf moet doen, leer je het ook goed onder de knie te krijgen. Denise is een topper! De workshop is meer dan je geld waard!!

Tanja en marijke
8 maanden geleden

We hebben een super leuke en interessante workshop gehad.Veel techniek uitleg en hulp bij het uitvoeren.
Aanrader om een keer te doen ,zodat je precies weet wat te doen om je krullen te activeren.
Super lieve meid en een heerlijke sfeer❤️

Madiha Habouch
8 maanden geleden

Een hele waardevolle cadeau van mijn schoonzus en broer gekregen. Ze wisten dat ik na de zwangerschappen (3) strugglede met mijn haar. De workshop heeft mij laten zien hoe ik weer kan genieten van mijn haar. Super dankbaar voor deze waardevolle workshop! 😍

Marloes
8 maanden geleden

Een 1 op 1 workshop gehad waarbij ik echt de basis heb geleerd om mijn haar te verkennen en te ontdekken welke producten er bij mijn haar passen.
Wat fijn is dat je alles zelf kan doen en dus zelf kan ervaren hoe je haar moet voelen.
Topper ga zo door!

Rael
9 maanden geleden

Zo’n leuke workshop gehad! Super gezellig en heel veel geleerd! Ging met prachtige krullen en een hoop tips de deur uit. Nog elke wasdag denk ik eraan terug en mijn eigen resultaat word nog steeds met de week mooier. Denise onwijs bedankt!

M Hendriks
9 maanden geleden

Ik ben Denise zeer dankbaar! Een zeer fijne workshop gehad waarbij ze echt kijkt naar wat bij jou haar past. Ze heeft je ook adviezen welke producten bij je haar passen. Daarnaast kan je later altijd nog bij haar terecht voor adviezen! Ze denkt goed met je mee.
Dank je wel Denise ik blijf je volgen voor fijne adviezen!

Emma
9 maanden geleden

Laatst heb ik de workshop bij Denise gevolgd, gewoon offline. Ik vond het spannend, je gaat naar iemand toe die je niet kent en misschien zegt ze wel dat dit niet voor jouw haar werkt. Maar wat qas het fijn, Denise keek goed naar mijn haar, wat heeft het nodig en hoe kan je dit het beste gebruiken. Ook ging ze helema proberen hoe ik mijn slechte hoofdhuid het beste kon reinigen en roos voorkomen. Ik ben naar huis gegaan met de nooiste haarbos die ik ooit gehad heb. Denise, onwijs bedankt het was echt fantastisch!

Donna
10 maanden geleden

Voor het eerst een online workshop mogen bijwonen. Heerlijk..geen reistijd alle eigen spullen bij de hand en je moet de handelingen ook écht zelf doen. Dacht eerst misschien is het contact leggen minder persoonlijk maar niks was minder waar. De klik was er meteen. Denise is heel toegankelijk, weet je goed op je gemak te stellen en zeer geduldig. Geen vraag was te veel. Het viel mij op dat ze alles ziet…zo had ik niet voldoende water in mijn puntjes, dat had zij goed gezien. De div producten die ik al in huis had samen doorgenomen en uiteindelijk keuzes gemaakt welke te gaan gebruiken. Zelf heb ik al enige tijd ervaring met CG maar mijn haar kreeg ik nooit echt zacht. Voelde altijd de producten in mijn haar zitten. Met Denise haar techniek heb ik zachte krullen gekregen. Een makkelijk uit te voeren techniek, weten hoe een product hoort te voelen in je haar om er goed mee te kunnen werken. Natuurlijk was het spannend hoe ik het er zelf af zou gaan brengen na de workshop. En hoe blij verrast was ik dat het mij meteen goed lukte..en wat ik zelf erg belangrijk vond was dat mijn haar zacht en bouncy aanvoelde. Ook de refresh kon ik nu met alleen water toevoegen en droog föhnen. Zo blij dat ik mezelf dit cadeautje heb gegund.

Monique
10 maanden geleden

Eind september de workshop bijgewoond in Zuid Limburg. Buiten dat het een zeer gezellige en leerzame workshop was vooral veel techniek geleerd. Productinformatie gekregen op basis van mijn eigen haar. Hoeveelheid van product om te gebruiken en de magie van water. Ik heb nog elke dag profijt van de workshop. Ga zo door Denise!

Abileny
10 maanden geleden

Ik vond het heel gezellig en ze was heel erg enthousiast. Ik heb super veel van haar workshop geleerd.

Sharuja
10 maanden geleden

Ik heb de workshop heel prettig ervaren. Denise is heel vriendelijk en legt het ontzettend goed uit. Ik wist bijna niets toen ik bij de workshop aan kwam en ik ging weg met een ton aan nieuwe informatie. De manier van uitleggen is ontzettend fijn. Denise doet het heel even voor en voor de rest doe je het helemaal zelf. En als het even fout gaat springt zij er weer bij om je op de goede weg te krijgen.
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij jou ben gekomen Denise!